Богдан Андріїв: Реєструють «двійників» зазвичай проти сильних кандидатів

Богдан Андріїв: Реєструють «двійників» зазвичай проти сильних кандидатів
Ужгородський міський голова відгукнувся на запрошення журналістів 5 каналу долучився сьогодні до передачі "Велика політика", де говорили про "двійників" на місцевих виборах. Про це повідомив у Фейсбуці.

 

"Учасники прямого ефіру зазначали, що, на жаль, і на цих виборах політичні опоненти користуються такими брудними технологіями. Підкреслювали, що такі речі застосовують не вперше, йшлося і про недосконале законодавство та необхідність його змінити. На жаль, до місцевих виборах 2020 року зміни до виборчого законодавства вже не можна внести. На виборах міського голови Ужгорода зареєстрували двох моїх «двійників». Обидва – не ужгородці, один взагалі став Богданом Андріївим у вересні минулого року, до того був Павлом Слободяном.

 

Що можу ще сказати. Реєструють «двійників» зазвичай проти сильних кандидатів, тож для мене це – ще одне підтвердження, що ми з командою упродовж 5 останніх років працювали дійсно ефективно, для розвитку міста і на користь ужгородців. Вважаю, коли нема, що сказати виборцям, коли немає вагомих аргументів, реальних справ, у хід ідуть такі шахрайські схеми: щоб заплутати виборців. Вірю, що ужгородці не дозволять зманіпулювати їхньою думкою та не піддадуться на жодні брудні технології", - йдеться в дописі.

 

 

30 вересня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів