Матч між "Інгульцем" та закарпатським "Минаєм" закінчився внічию

Матч між "Інгульцем" та закарпатським "Минаєм" закінчився внічию

 

Матч двох новачків Української прем'єр-ліги завершився внічию — 1:1. Про це йдеться на сайті 24 Футбол.

Команди обмінялися реалізованими пенальті — в дебюті матчу за "Минай" забив Анатолій Нурієв, а за "Інгулець" на 35-й хвилині забив Ніка Сичинава.

Після перерви Василь Пиняшко отримав другу жовту картку і достроково залишив поле, тож "Минай" залишився в меншості.

"Ми добре почали, забили гол, — прокоментував гру головний тренер закарпатської команди Василь Кобін. — А потім на рівному місці привезли собі пенальті і пропустили. Після вилучення Інгулець грав краще, але ми добре оборонялися. У нас рівні за силою команди, приблизно однаковий склад. У нас просто більше молоді, в обороні середній вік 20-21 рік. У Інгульця ж більш досвідчена команда. Перший тайм "Миная" мені дуже сподобався".

Інгулець не зміг скористатися чисельною більшістю і залишається без перемог в еліті - чотири нічиїх і одна поразка в п'яти матчах.

"Наступним суперником "Минаю" стане київське "Динамо", тож багато залікових балів у столиці дебютанту УПЛ навряд чи вдасться заробити. Цікаво, що матч у Кропивницькому стане третім виїзним поспіль для нашого суперника", — пишуть на офіційній сторінці "Інгульця". Для кіровоградської команди це був другий домашній матч і друга гра з вболівальниками на трибунах.

Суспільне Закарпаття

 

04 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів