Як зробити швидкий, але ефектний макіяж: поради візажистів

Як зробити швидкий, але ефектний макіяж: поради візажистів

 

Для створення гарного щоденного макіяжу треба зовсім небагато зусиль та трохи знань.

Швидкий щоденний макіяж

До макіяжу

Перед нанесенням тональної основи або пудри необхідно добре зволожити шкіру. Зволожуюча сироватка — найкращий помічник, вона швидко вбирається, не залишаючи відчуття липкої шкіри. Доглянута шкіра полегшить процес нанесення тонального засобу: він буде ковзати по шкірі, а не фіксуватися на сухих ділянках. У результаті — ідеальне рівне та тонке покриття для швидкого і гарного макіяжу, інформує Ukr.Media.

Тон

Для тональних основ фахівці радять використовувати великі пензлі з натурального і синтетичного ворсу (зазвичай, цей пензлик використовують для мінеральних пудр). З його допомогою продукт розподіляють широкими круговими рухами. Даний спосіб нанесення дозволяє швидко розподілити тональну основу по обличчю до того, як вона зафіксується на шкірі, що дозволить домогтися тонкого покриття.

Коректор для швидкого легкого макіяжу

Перед макіяжем очей нанесіть за допомогою пензля невелику кількість коректора на шкіру повік. Таким чином ви не лише вирівняєте тон шкіри повік, але й створите легку і трохи вологу базу для того, щоб тіні були яскравішими за кольором і більш стійкими.

Олівець для очей

Як зробити швидкий макіяж? Для створення більш стійкого і виразного макіяжу очей використовуйте олівець у якості бази під тіні. Пензликом для розтушовування тіней розтушуйте лінію олівцевої підводки біля краю вій у легкий серпанок і розпочинайте нанесення тіней. Завдяки цьому прийому тіні будуть легше лягати, а їх відтінок буде більш насиченим і глибоким.

Тіні

Спробуйте наносити тіні для повік, коли очі відкриті. Цей прийом зменшує площу для нанесення тіней і дозволить заощадити час, але при цьому домогтися максимального ефекту від макіяжу очей.

Туш

Якщо ви збираєтеся виконати виразні темні smoky eyes, варто почати макіяж очей з нанесення туші для вій, оскільки вона дуже часто відбивається на верхніх повіках. Якщо це станеться вже після нанесення тіней, то буде дуже важко видалити надлишки, не зіпсувавши макіяж. Підкреслимо, що цей прийом працює з темним макіяжем очей, у інших випадках, особливо за умови нанесення світлих відтінків тіней, вії потрібно фарбувати наприкінці процедури.

Рум'яна

Щоразу, коли ви наносите рум'яна, посміхайтеся і наносьте пігмент на "яблучка щік" ближче до скронь, а потім розтушовуйте його у напрямку до зовнішнього куточка ока. Для першого дотику пензлем достатньо невеликої кількості продукту, адже з кожним наступним нанесенням колір буде посилюватися. Тим самим ви зможете контролювати ступінь інтенсивності кольору.

 

06 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів