Канікули в учнів Закарпаття і дистанційне навчання у студентів: рішення за педагогами (ВІДЕО)

Канікули в учнів Закарпаття і дистанційне навчання у студентів: рішення за педагогами (ВІДЕО)
Чи відправляти учнів Закарпаття на двотижневі канікули, а студентів – вчитися дистанційно через ситуацію з СOVID-19 у країні, мають вирішити в навчальних закладах. Про це розповів заступник голови облдержадміністрації Олег Коцюба. У Мукачеві навчання продовжать у всіх школах, в Ужгороді це питання ще обговорюють.

 

Керівникам шкіл запропонували відправити учнів на канікули з цього четверга для запобігання поширенню коронавірусної інфекції. Про це після наради з прем’єр-міністром повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба.

"Обговорені питання і подальші кроки органів виконавчої влади центрального рівня, представників обласних державних адміністрацій, — сказав заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба. — Органами центральної виконавчої влади будуть рекомендовані закладам середньої освіти запровадити з 15 жовтня канікули".

 

За його словами, рішення рекомендаційне. Тобто йти чи не йти на осінні канікули з 15 жовтня, вирішують педагогічні колективи. Наприклад, у 12-й школі Ужгорода навчання продовжать, але напередодні місцевих виборів три дні учні можуть вчитися дистанційно, каже директорка Ярина Харіна.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів