Чому інвестори обирають апартаменти в BOSTON Creative House

Чому інвестори обирають апартаменти в BOSTON Creative House

 

BOSTON Creative House — новий комплекс апартаментів на карті столиці. Об’єкт знаходиться за декілька хвилин пішки від парку та станції метро «Почайна». Привертає увагу сучасною архітектурою та інноваційними рішеннями.

Переваги BOSTON Creative House

SAGA Development є забудовником ЖК BOSTON Creative House. У портфелі девелоперської компанії — більш як п’ятнадцять проєктів. В експлуатацію уже введено:

  • ЖК NEW YORK Concept House;

  • ЖК BRISTOL Comfort House;

  • ЖК CHICAGO Central House;

  • ЖК EINSTEIN Concept House;

  • будинки №3 та №9 багатофункціонального району RYBALSKY;

  • першу чергу ЖК SAN FRANCISCO Creative House.

Є щонайменше п’ять причин обрати комплекс BOSTON Creative House для життя.

Ексклюзивна архітектура

Джерелом натхнення при розробці проєкту слугувала архітектура американського мегаполіса. Будинки вирізнятимуться ефектними фасадами. Завдяки нестандартному розташуванню балконів створюватиметься ілюзія плинності форм.

Ергономічні планування

Всього у комплексі запроєктовано 682 апартаменти. Можна придбати нерухомість з однією, двома та трьома кімнатами. Планування продумані до найменших деталей, проте на етапі будівництва є можливість замовити перепланування житлового простору. Завдяки цьому апартаменти максимально відповідатимуть запитам та стилю життя резидентів.

Безпека

У місцях загального користування буде встановлено камери відеоспостереження. До трансляції резиденти зможуть під’єднуватися у мобільному застосунку SFERA. До апартаментів можна буде потрапити виключно за наявності карти доступу. У внутрішньому дворі пріоритет буде віддано пішоходам. Запроєктовано надійний підземний паркінг.

Престижна локація

BOSTON Creative House будується за адресою: проспект Степана Бандери, 14Б. Поруч знаходиться парк «Почайна», де передбачено локації для дозвілля, релаксу та спорту. Дорога до Оболонської набережної займає близько 10 хвилин на авто. Щоб доїхати до центру Києва, необхідно 20 хвилин.

Концептуальна внутрішня інфраструктура

Перші п’ять поверхів BOSTON Creative House відведено під ресторани, кав’ярні, модні бутики, барбершоп, студію краси. Заплановано офіси, коворкінги та конференц-зал. На території відкриється сучасний дитячий садок.

Інформацію щодо вартості апартаментів у ЖК БОСТОН Креатів Хаус, а також умов розтермінування, можна дізнатися у відділі продажу.

 

20 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів