Переваги використання жалюзі День і Ніч у ресторанах та інших закладах харчування

Переваги використання жалюзі День і Ніч у ресторанах та інших закладах харчування

 

Загалом день ніч ролети – це не тільки об'єкт для захисту вікон від сонячних променів, але й важлива деталь інтер'єру, що доповнює загальний дизайн та стилістику приміщення. Використання таких жалюзі давно не обмежується тільки домашнім декором, але й стає ще більше популярним серед власників бізнесу. Пропонуємо ознайомитися з основними перевагами використання ролетів день та ніч для декорування ресторанів, кафе чи барів.

Вишуканий дизайн та естетика

Ролети типу День та Ніч дозволяють створити стильний вигляд приміщень та будуть вишукано доповнювати інтер'єр у сучасних стилях. Ви можете вибрати жалюзі у різних відтінках, що будуть прекрасно доповнювати інтер'єр приміщення.

Якщо самостійно ви вагаєтеся у прийнятті рішень, вам краще порадитися із дизайнером. Однак, можна дотримуватися стандартних правил. Якщо ви хочете зробити вікно акцентом, вибирайте контрастні кольори, що будуть на декілька відтінків відрізнятися від тих, що на стінах.

Зручне регулювання та різний рівень освітленості

Унікальною особливістю ролетів день та ніч є їхня конструкція, завдяки якій ви можете легко регулювати рівень освітленості та відповідно приватності. Навіть гості вашого ресторану можуть самостійно визначати, чи хочуть вони відпочивати біля закритого вікна, чи ні.

Оскільки тканина, що використовується для виготовлення, є двошаровою та містить затемнювальні та прозорі смуги, ви можете легко контролювати кількість світла, яка буде потрапляти у приміщення.

Температурний контроль та звукоізоляція

Незалежно від того, які погодні умови на вулиці, жалюзі день та ніч дозволяють зберігати оптимальну температуру всередині. Оскільки такі ролети здатні блокувати потрапляння сонячного світла та тепла влітку, у ресторані буде знижено навантаження на кондиціонери. Таким чином, ви зможете заощадити на електроенергії.

Також цікавим є той факт, що ролети можуть зменшувати рівень шуму ззовні, створюючи спокійну атмосферу для гостей всередині закладу харчування та відпочинку.

Простий догляд за ролетами

Замовивши ролети у компанії Sunguard, ви можете не хвилюватися не тільки щодо їхньої якості, але й стосовно догляду. Такі жалюзі є дуже міцними та стійкими до зносу. Вам потрібно лише дотримуватися певних рекомендацій, зокрема:

  • регулярно протирати жалюзі вологою ганчіркою;
  • ні в якому разі не періть ролети у пральній машинці чи вручну;
  • пил прибирайте за допомогою пилотягу.

В цілому, ролети День та Ніч є дуже міцними та стійкими до зносу. Їх легко чистити, а отже жодних додаткових турбот ви не отримаєте після встановлення їх у ресторанах.

 

04 червня 2024р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів