Комфорт і креатив: зимова колекція брендового взуття Favorite Shoes

Комфорт і креатив: зимова колекція брендового взуття Favorite Shoes

 

Вічне протиріччя між безпекою та естетикою зимового взуття успішно долають талановиті дизайнери відомих взуттєвих брендів. У каталозі інтернет-магазину Favorite Shoes (https://favoriteshoes.com.ua/ru/botinki-zimnie/) уже представлені актуальні брендові колекції зимового сезону 2020-2021.

Le`Berdes

Амбіційний україно-французький проєкт реалізує креативні ідеї дизайнера Antoine Leberde. У цьому сезоні в колекції  особливу увагу автори приділяли підошві з підвищеними амортизаційними властивостями:

  • актуальним зимовим кросівкам;

  • черевикам зі шнурівкою;

  • замшевим черевикам на потужній платформі з передньою застібкою-блискавкою.

Le'BERDES Кроссовки 00000012219 1

Sasha Fabiani

Практичність у фешн-стилі відрізняють бренд, який більше 20 років розвиває традиції італійського стилю у взуттєвому дизайні. У цьому сезоні колекція Sasha Fabiani тішить модниць:

 

  • чарівні модельні черевики на литій платформі, які мають лаковий низ та верх з водовідштовхувальної тканини, з креативною шнурівкою і хутряною опушкою;

  • бездоганні високі балморали зі шнурівкою на литій пружній підошві насиченого бордового кольору;

 

 

BASCONI

Бренд заснований у Флоренції талановитим взуттьовиком іспанського походження Андоні Басконі. На увагу модниць заслуговують стильні чорні і темно-сірі черевики з комбінації шкіри і хутра, прикрашені шнурівкою і декоративним ремінцем на металевих заклепках.

 

Maria Moro

Пухнасте хутро прикрашає кожен виріб в колекції: низькі челсі рожевого кольору, чорні черевики з опушкою із чорнобурки, високі черевики з обробкою з каракуля і намистин.

 

28 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів