Підприємець Володимир Химинець: «Ми звертаємося до влади – дайте нам можливість існувати»!

Підприємець Володимир Химинець: «Ми звертаємося до влади – дайте нам можливість існувати»!
В Ужгороді зібралися підприємці і виступили проти обмежень, які запроваджують в Ужгороді з понеділка у зв'язку з переходом міста до "червоної" зони. Зокрема, серед інших виступив Володимир Химинець - доктор економічних наук, професор УжНУ, який є і приватним підприємцем. Далі - пряма мова:

 

«Ми повірили президенту, особисто я "відкрив" приватного підприємця, взяв кредит по системі 3-5-7. Ми з родиною започаткували сімейний бізнес, відкрили невеликий ресторан, створили 15 робочих місць Мені треба зараз щомісяця платити кредит. Якщо нас закриють, я не знаю, як далі сплачувати кредит, платити людям зарплату, як далі жити.

Тому я звертаюся до влади: так, ми розуміємо, що відбувається у всьому світі, але давайте враховувати і реальну ситуацію! Ми бачимо, що навіть у "червоній" зоні в інших регіонах, містах заклади харчування та інші працювали! Треба країну піднімати з кризи. Ми пішли назустріч президенту, який закликав наших заробітчан повертатися і працювати тут. Якщо нас закрити - що ми маємо далі робити? Ми не маємо подушки безпеки. Ми звертаємося до влади: дайте нам можливість існувати»!

Як повідомив сьогодні міський голова Ужгорода Богдан Андрїів під час пресконференції, він звернувся до обласної комісії ТЕБ та НС і просить для Ужгорода:  

  • Запровадити дистанційне навчання тільки для 5-11 класів, щоб 1-4 класи навчалися в звичайному режимі.
  • Не припиняти роботу громадського транспорту
  • Не закривати дошкільні заклади.
  • Не припиняти роботу закладів харчування й торгівлі. 

Нагадаємо, посилити заходи з епідбезпеки в будь-якому населеному пункті можна в будь-яку мить, а ось для того, аби відмінити їх, треба чекати два тижні - до наступного засідання комісії ТЕБ та НС.  

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів