Епідеміолог назвала райони Закарпаття, які наближаються до червоної зони

Епідеміолог назвала райони Закарпаття, які наближаються до червоної зони
Щойно завершилася пресконференція керівництва області, на якій озвучили стан ситуації з поширенням в області коронавірусу.

 

Так, завідувачка відділу епідеміологічного нагляду і профілактики інфекційних захворювань Закарпатського лабораторного центру МОЗ України Вікторія Тимчик роповіла про ситуацію в Закарпатті щодо поширення коронавірусу.

 "Ті райони й міста, які зайшли в "червону" зону, продовжують перебувати в ній, тенденції не змінюються, – повідомила Тимчик. –  І надалі найбільш напружена ситуція по Ужгороду, Великоберезнянському та Перечинському районах".

Читайте також: Обласний епідеміолог Вікторія Тимчик: "Ситуація дуже напружена, в деяких районах - критична"

Також, за словами В. Тимчик, захворюваність по Чопу сягає 498 на 100 000 осіб, і це при тому, що перехід у червону зону передбачається вже при 320 хворих на сто тисяч.

Небезпечно наближається до "червоної" зони, за словами епідеміолога, Свалявський район: тут уже майже 300 осіб на сто тисяч. Також ускладнюється ситуація на Виноградівщині.

Спеціалісти вкотре закликали закарпатців дотримуватися карантинних обмежень, інакше медична система Закарпаття не витримає навантаження.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів