Правоохоронці перевіряють дотримання умов карантину вихідного дня в Ужгороді

Правоохоронці перевіряють дотримання умов карантину вихідного дня в Ужгороді

 

40 закладів перевірили сьогодні, 14 листопада, правоохоронці в Ужгороді. Про це повідомила поліцейська Крістіна Жовтані. За її словами, за три години їхня група не виявила жодного порушення карантину вихідного дня.

Правоохоронці перевіряють дотримання умов карантину вихідного дня в Ужгороді

Працівниця мережі магазинів краси та догляду Ніколетта розповіла чому працюють: "В нас є товари, які дозволено продавати за умовами "пакунок малюка". На касі ми повідомляємо. Намагаємося повідомляти".

Поліцейська Крістіна Жовтані повідомила працівниці, що всю іншу продукцію в магазині не мають подавати: "Все інше не може працювати. Ви маєте перегородити те, що інше. Ви маєте сказати, що, наприклад, не можна продавати одяг, шкарпетки..."

Власник кафе-кав’ярні, яку перевіряли поліцейські, Юрій Сідун розповідає про перший день роботи у карантин вихідного дня: "Люди пити на вулиці кавові напої в таку погоду не дуже полюбляють. Доставки також не є багато. Тобто ми вирішили використати цей час, щоб створити певний контент для соцмереж. Удень це будуть збитки десь, можливо, 5-6 тисяч гривень".

Порушень умов карантину вихідного дня під час трьохгодинного рейду не зафіксували, каже поліцейська Крістіна Жовтані. За її словами, інспектували проспект Свободи, вулиці Льва Толстого, Заньковецької та Капушанську.

Правоохоронці перевіряють дотримання умов карантину вихідного дня в Ужгороді

"Чимало магазинів зачинені. У кого не було зачинено або, наприклад, стояв столик на терасі ми попереджували людей і вони виконували наші вимоги — притримувалися карантину вихідного дня. Наприклад, є магазини, які працюють тільки навиніс: поставили столик і не продають, і не запускають відвідувачів. Кав’ярні, кафе, скільки ми пройшли на цей час, були зачинені. Максимум це була по одна людина в кафе. Вони можуть працювати навинос та адресну доставку", — розповіла поліцейська Крістіна Жовтані.

Нагадаємо, з нуля годин суботи до півночі понеділка за рішенням Уряду мають бути зачинені всі заклади, крім продуктових магазинів та супермаркетів, аптек, ветаптек та заправок. Ресторани та кафе можуть працювати в режимі навинос. Не припинятиме роботу і громадський транспорт.

Суспільне Закарпаття

 

14 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів