Жіноча шпаргалка: як зрозуміти, що ваша шкіра втомилася від косметики?

Жіноча шпаргалка: як зрозуміти, що ваша шкіра втомилася від косметики?

 

Витончена і суха шкіра

Безумовно, щоб попередити висушування і витончення шкіри, за нею необхідно доглядати. Робити це потрібно регулярно. Базовими процедурами, що повертають шкірі нормальний рівень зволоженості і здоровий колір, є масаж, кислотні пілінги і нанесення масок, інформує Ukr.Media.

Розширені пори і зморшки

Не варто забувати і те, що крім регулярного домашнього догляду шкіра потребує професійних процедур, які допоможуть продовжити її молодість і стануть ефективною профілактикою передчасного старіння.

Забиті пори і погіршення якості епідермісу

Чим більший шар тональних та інших засобів ви щодня наносите на шкіру, тим більшої шкоди ви їй завдаєте. Звичайно, декоративну косметику не можна порівнювати з акторським гримом, який ще гірше впливає на епідерміс, але, однак, часте застосування косметики тягне за собою приблизно такі ж наслідки, просто в менших масштабах. Зняття косметики в кінці дня і якісне очищення шкіри — це не просто хороша звичка, а ритуал, який дозволяє підтримати красу і молодість. Очищення шкіри повинно проводитися в 3 етапи: видалення косметики за допомогою міцелярної води, процедура вмивання, використання тоніка для завершення процесу очищення, нанесення живильного крему або маски нічної дії.

 

17 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів