У КП "Ужгородський муніципальний транспорт" спростували передвиборчу маніпуляцію, спрямовану проти них

У КП "Ужгородський муніципальний транспорт" спростували передвиборчу маніпуляцію, спрямовану проти них
Комунальне підприємство «Ужгородський муніципальний транспорт» Ужгородської міської ради вже не вперше стає об’єктом маніпуляцій з боку одного із учасників передвиборчої гонки, тому змушені надати спростування викладеної інформації, оскільки це зачіпає ділову репутацію підприємства, пишуть на сторінці КП у Фейсбук.

 

На сьогодні на балансі комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» знаходиться 20 автобусів А18501 «Електрон», що обслуговують 4 міські маршрути. Незважаючи на те, що всі автобуси ще перебувають на гарантійному обслуговуванні виробника, під час експлуатації є потреба в їх технічному обслуговуванні (заміні фільтрів, олив та мастил тощо). З метою належного обслуговування укладено договір з ТОВ «Завод ЕлектронМаш» на загальну суму 419 483,00 грн. Регламентні роботи з технічного обслуговування здійснюються виконавцем після 30 тисяч, 60 тисяч, 90 тисяч кілометрів пробігу автобуса, а також включають сезонну підготовку автобусів до зимового періоду.

Вказані роботи охоплюють контроль та перевірку кермової, гальмівної систем, заміну повітряних та паливних фільтрів, мастил та олив, контроль за роботою систем живлення, пневмосистем, систем охолодження, роботи внутрішнього та зовнішнього освітлення, звукової та світлової сигналізації, стабільної роботи двигуна тощо.

Вчасне технічне обслуговування автобусів є запорукою безпеки пасажирів та продовжує термін належної роботи автобусів.

Відповідно до умов договору, виконання технічного обслуговування автобусів проводиться Виконавцем за місцезнаходженням Замовника у спеціально відведеному для цього приміщенні (боксі). За погодженням із Замовником та у разі потреби (неможливості проведення робіт в Ужгороді) допускається виконання окремих робіт/надання послуг з технічного обслуговування та ремонту (сервісного обслуговування) транспортних засобів на території Виконавця – ТОВ «Завод ЕлектронМаш» (Львів). Наразі всі регламентні роботи щодо технічного обслуговування автобусів здійснюються представниками заводу-виробника – ТОВ «Завод ЕлектронМаш» – в Ужгороді.

За надані послуги за технічне обслуговування 20 автобусів на сьогодні проведено оплату в розмірі 113 836,30 грн.

Доводимо до відома всіх «зацікавлених осіб» та мешканців міста, що обслуговування автобусів здійснюється за рахунок коштів підприємства, отриманих від проведення господарської діяльності. Із міського бюджету, за роки діяльності, не виділено жодної копійки на заправку, ремонт автобусів, зарплату водіїв та адмінперсоналу.

Просимо не паплюжити діяльність підприємства! Щодня громадським транспортом користуються тисячі гостей та мешканців обласного центру. Ми працюємо заради них, цінуємо свою репутацію, це для нас дуже важливо!

Дякуємо за розуміння!


 

Таке повідомлення опублікували на сторінці КП "Ужгородський муніципальний транспорт" у відповідь на чергову маніпулятивну публікацію від сторінки Ужгород без Андріїва:

 

17 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів