Результати виборів мера Ужгорода: що сказали Богдан Андріїв та Віктор Щадей

Результати виборів мера Ужгорода: що сказали Богдан Андріїв та Віктор Щадей
Відповідно до офіційних результатів другого туру виборів мера Ужгорода, перемогу здобув чинний міський голова, самовисуванець Богдан Андріїв. Він отримав 12 869 голосів. Кандидат від партії "Слуга народу" Віктор Щадей набрав 11 452 голосів виборців.

 

Участь у другому турі виборів мера Ужгорода взяли 25 тисяч 146 виборців: це близько 27%, — розповіла Суспільному голова Ужгородської ТВК Руслана Куберка.

Обидва кандидати дали коментарі Суспільному після оприлюднення офіційних результатів другого туру.

"Були побоювання, що будуть великі черги, як під час першого туру виборів, а також тому, що був "карантин вихідного дня". Прикладу всі зусилля для того, аби ці обіцянки, які я оголошував під час передвиборчої кампанії, були реалізовані під час наступної каденції. Ми знайдемо порозуміння з усіма прихильниками та опонентами, тому що хочемо працювати на результат", — повідомив новообраний міський голова Богдан Андріїв.

"На жаль, для Ужгорода нічого не зміниться і наступні 5 років буде продовжуватися так, як продовжувалося. Не всі знайшли можливість, знайшли час, щоб проголосувати. Я у депутати Ужгородської міської ради цього разу не балотувався. Чим буду займатися? По-перше, є моя діяльність, як приватного підприємця. З’явиться більше часу для цього, з’явиться більше часу для особистого життя", — розповів кандидат у мери Віктор Щадей.

suspilne.media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів