Богдан Андріїв: Вдячний усім, хто мене підтримував. Хто не повівся на брехню, маніпуляції та провокації

Богдан Андріїв: Вдячний усім, хто мене підтримував. Хто не повівся на брехню, маніпуляції та провокації
Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв сьогодні після оприлюднення офіційних результатів другого туру виборів міського голови дав пресконференцію для журналістів. За даними на сайті Центральної виборчої комісії, за Богдана Андріїва проголосувало 12869 виборців (51,01%), Віктор Щадей здобув 11452 голоси (45,4%).

 

Богдан Євстафійович насамперед подякував усім ужгородцям, які прийшли на виборчі дільниці: «Вдячний усім, хто мене підтримував. Хто не повівся на брехню, маніпуляції та провокації. Хто довірив мені й надалі керувати Ужгородом. Для мене дуже важлива ваша підтримка.

Дякую усім членам нашої команди, штабу, своїй родині, брату, всім, хто був задіяний на виборчих дільницях, агітаторам – усім, хто працював, щоб досягти перемоги».

Окремо Богдан Андріїв висловив вдячність спостерігачам, громадянській мережі ОПОРА, журналістам, які давали фаховий чесний аналіз подій, вказували на помилки, фіксували порушення опонентів.

Також міський голова коротко проаналізував виборчу кампанію. Відзначив, що переміг здоровий глузд і ужгородці на наступні 5 років обрали розвиток міста. Не піддалися на розіграші айфонів, макбуків, велосипедів, а проголосували за своє майбутнє.

Наголосив, що не пам’ятає такої брудної виборчої кампанії на Закарпатті. Прокоментував і низьку явку, відзначивши, що у другому турі завжди вона – нижча, ніж у першому. Крім того, люди втомилися від потоку брехні та бруду, які ширилися через соціальні мережі, ютуб-канали, багатотисячні тиражі газет тощо.

«Команда працювала усі 5 років, а не як намагалися опоненти нав’язати ужгородцям думку, що лише останні кілька місяців, це і стало запорукою успіху», – вважає міський голова. Зазначив, що провів сотні зустрічей із виборцями, знає проблеми кожного двору, кожної вулиці чи мікрорайону.

«Зараз потрібно об’єднати зусилля і далі працювати для Ужгорода, громади. Продовжувати ремонти вулиць, дворів, дахів і підвалів, до яких не дійшла черга у попередні 5 років. Не дійшла не тому, що хтось не хотів, а тому, що нам у спадок дісталася вкрай занедбана міська інфраструктура.

Залишається і виклик, якому повинні приділити максимум уваги в нашій роботі – епідемія коронавірусу», – сказав Богдан Андріїв. Наголосив, що міська влада докладе всіх зусиль, аби максимально забезпечити медичним обладнанням, ліками комунальні медичні заклади, шукати компроміси між заходами з боротьби з поширенням короновірусу та нормальним забезпеченням життя в місті.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів