Богдан Андріїв зустрівся з керівником австрійського приватного підприємства: про що говорили?

Богдан Андріїв зустрівся з керівником австрійського приватного підприємства: про що говорили?
Про це інформує Ужгородська міська рада.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв зустрівся сьогодні із керівником австрійського приватного підприємства Gigajoule Крістіаном Чернером – обговорили питання захоронення твердих побутових відходів у місті.

Як розповів пан Чернер, його компанія спеціалізується на збиранні та утилізації безпечних та небезпечних відходів, а також переробці відсортованих відходів, мають досвід роботи в Австрії, Чехії, Словаччині, а також в Україні, зокрема на Львівщині.

Міський голова Богдан Андріїв зазначив, що проблема із твердими побутовими відходами для Ужгорода існує вже тривалий час, адже полігон у Барвінку, на який звозять сміття з обласного центру та Ужгородського району, вже практично вичерпав свій ресурс. Зараз міська рада активно займається питанням будівництва сміттєпереробного заводу.

Крістіан Чернер, який оглянув сміттєзвалище у Барвінку, пропонує за допомогою компактора ущільнити сміття на полігоні, що дасть можливість користуватися ним ще 2 роки. Попередньо саме такий термін потрібен для будівництва нового сміттєпереробного заводу. Австрійська компанія готова взятися за реалізацію і цього проєкту, адже має не тільки досвід налагодження роботи підприємств, які працюють з твердими побутовими відходами, а й взаємодії з усіх питань щодо його роботи із громадськістю.

За дорученням міського голови Богдана Андріїва профільні структурні підрозділи міськради вивчать пропозиції компанії Gigajoule.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 листопада 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів