На Закарпатті стартувала акція "Я Святий Миколай для маленьких мрійників"

На Закарпатті стартувала акція "Я Святий Миколай для маленьких мрійників"
Ініціювали її на Свалявщині, долучитися може кожен!

 

Започаткувала користувач Фейсбук Olexandra Oleksandra, і на сторінці "Я Святий Миколай для маленьких мрійників" зібрано вже більше сотні листів. 

Ось сама ідея створення групи та акції - про неї написала ініціаторка:

"Шановні учасники групи. Пропоную долучитися до чудової, доброї справи,яку я можна сказати скопіювала від однієї дивовижної жінки,яка вже декілька років проводить подібні благодійні акції для діток,які рідко,а то й ніколи не отримують подарунків від Діда Мороза.

Акція полягатиме в тому,що я і будь-хто бажаючий,відшукаємо таких діток у нашому місті(а їх на жаль чимало) і попросимо написати листа Діду Морозу,в якому дитина попросить про подарунок.

Далі всі листи,які назбираємо, публікуються в групі. І кожен бажаючий учасник може зробити дитину щасливою, обравши листа і придбавши той чи інший подарунок для тієї дитини.Всі публікації,листи,подарунки будуть прозоро висвітлюватися в групі.Кожен подарунок,буде доставлений по даній адресі мрійника і звичайно фотозвіт.

Тож уперед творити добро!

Всі, хто готовий взяти участь,створити для дитини свято і обрати такий лист для дитячого щастя,ставте плюс під публікацією,щоб була змога бачити скільки листів ми зможемо зібрати!"

Долучитися може кожен! Приєднуйтеся!

 

02 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів