«Ужгород» не поспішає з «першоліговими» амбіціями

«Ужгород» не поспішає з «першоліговими» амбіціями
Футбольний клуб «Ужгород», незважаючи на гідний виступ у першій частині сезону Другої ліги, не має чіткої мети по підвищенню в класі.

 

Підопічні Володимира Васютика дуже впевнено провели першу частину сезону в Другій лізі, а останні матчі «Ужгорода» взагалі стали великою несподіванкою. Ті любителі футболу, що мали у власному розпорядженні додаток Мелбет, який давав можливість заключати парі на поєдинки Другої ліги, бачили що ані в матчі з львівськими «Карпатами», ані в поєдинку з «Рубіконом» закарпатська команда не була беззаперечним фаворитом, проте вигравши в першому матчі з рахунком 5:0, а в другому – 4:1, «Ужгород» на мажорній ноті завершив осінню частину кампанії і опинився на високій четвертій сходинці турнірної таблиці.

Нажаль, не вдалося ужгородцям далеко пройти в Кубку України. Як повідомляє сайт  Favoritnr1.com – джерело оперативної інформації зі світу спорту, у тому числі – і українського футболу, підопічні Володимира Васютика вилетіли з кубкового турніру вже у другому раунді, зазнавши прикрої поразки вдома від «Агробізнесу» (0:1), хоча по грі «Ужгород» виглядав явно не гірше за суперника з Першої ліги.

Чи зустрінуться ці команди в наступному сезоні вже у рамках одного й того ж дивізіону? Цікаве питання, на яке в закарпатському клубі поки що не поспішають відповідати. За словами головного тренера, завдання обов’язкового підвищення в класі перед командою наразі не стоїть, навіть незважаючи на вдалі турнірні показники.

Більше того, Володимир Васютик не приховує – більшість гравців «Ужгорода», особливо молодих, не проти перебратися в більш успішний клуб закарпатського регіону – «Минай», який виступає в елітному українському футбольному дивізіоні, і якщо така пропозиція їм надійде, гарантій того, що гравці залишаться грати в клубі Другої ліги, немає.

Втім, шанси потрапити до Першої ліги у другої команди Закарпаття наразі чудові. За втраченими очками «Ужгород» зараз може розраховувати навіть на другу сходинку в турнірній таблиці, а той факт, що чудовий виступ команди в першій частині сезону став реальністю навіть незважаючи на велику кількість проблем і спалахи захворюваності на коронавірус в клубі, дає надію і на подальший прогрес навесні.

 

09 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів