Ужгород готується до зустрічі свят (ВІДЕО)

Ужгород готується до зустрічі свят (ВІДЕО)
Днями на площі Театральній в Ужгороді встановили новорічну ялинку. Дерево росло біля приватного будинку на вулиці Іллі Бродлаковича, господиня — пані Марія — подарувала його місту. Ялинка має висоту 12 метрів, вік – 30-35 років. Зелену красуню уже почали прикрашати до свят.

 

Водночас, на площі Петефі із 11 грудня працюватиме новорічно-різдвяний ярмарок. Як і торік, дерев’яні будиночки для торгівлі розмісять на пішохідній частині площі, але з огляду на карантинні обмеження їх буде майже удвічі менше і, щоб уникнути скупчень людей, розташують їх у шаховому порядку. Продавців та покупців розділятимуть захисні екрани, продаж буде проводитися із дотриманням протиепідемічних вимог.

На ярмарку свою продукцію вже традиційно представлять винороби Закарпаття, будуть мед і продукти бджільництва, сири, фаст-фуд в упакуванні, новорічно-рідзвяна атрибутика, сувеніри. Проте столів та стільців для пригощань не буде, тобто все продаватимуть на виніс. Настрій у зоні ярмарку створюватимуть новорічно-різдвяні музичні композиції, заплановано також періодично попереджати про карантинні вимоги щодо захисних масок, дотримання дистанції тощо.

Uzh Inform

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів