Студентка УжНУ записала пісню про діалог із внутрішнім голосом

Студентка УжНУ записала пісню про діалог із внутрішнім голосом
Магістрантка факультету історії та міжнародних відносин, спеціалізації «Країнознавство», Христина Азархова, яка родом із Маріуполя, записала пісню «Rebirth». Творчий псевдонім дівчини – Kanjikiku. Трек з’явився завдяки співпраці з Олександром Плосковицьким, із котрим Христина танцює в ССТ «Бліц». Це перша спроба професійного виконання пісні, яку хлопець і дівчина наважилися оприлюднити в мережі. Прем’єра відбулася 23 листопада.

 

Христина Азархова

Христина Азархова

Створення треку зайняло майже 3 місяці разом із мастерингом. Слова написала Христина, музику – Олександр. Під час запису хлопець і дівчина використовували метод брейн-штормінгу, прагнучи врізноманітнити ритм пісні. Пробували на ходу змінювати словесні варіації й одразу ж записувати пісню.

«Ідея про спільний запис виникла у Саші, який близько року займався продакшеном. У мене вже чимало своі?х текстів та ідеи?, тож ми реалізували одну з них», – розповідає Христина.

Олександр Плосковицький

Олександр Плосковицький

Творці саундтреку так пояснюють ідею пісні «Rebirth»: «Діалог зі своїм внутрішнім голосом, який постійно хоче змін, а також приймає себе. Так, я жива людина, я відчуваю і маю право на помилки».

Олександр та Христина прагнуть, щоб максимально багато людей почули їхнє творіння. «У нас був обмежений бюджет, але ми зробили все, що могли», – зазначив Олександр.

Христина співає з 5 років, а професійно займається вокалом лише кілька місяців. У зв’язку з епідеміологічною ситуацією не має змоги продовжувати заняття. Утім прагне розвиватися в цьому напрямку, оскільки спів робить її щасливою. Наразі невпевнено говорить про свої творчі плани, зізнається, що її трохи лякає невідомість і непередбачуваність: «У сучасному глобальному світі, гадаю, мені доведеться виходити не лише з власних бажань, а й з того, що буде вимагати час».

Студентка УжНУ записала пісню про діалог із внутрішнім голосом

Олександр планує розвиватися не лише в музиці, а й у програмуванні, танцях. Він навчається в Польщі, на спеціальності «Комп’ютерна інженерія». Має багато  ідей для нових композицій.

Пісню Kanjikiku – «Rebirth» (feat.K.by) можна прослухати на різних музичних платформах в інтернеті. Найбільшою нагородою для Христини та Олександра наразі є кількість слухачів та завантажень. Тож шукайте пісню за лінками, коментуйте, насолоджуйтеся і підтримуйте творчих молодих людей.

Платформи для прослуховування: YouTubeSpotifyApple Music.

Дар’я Мишакова, mediacenter.uzhnu.edu.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

15 грудня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів