На Закарпатті 16-річного зниклого хлопця знайшли мертвим. Його збила машина, — поліція

На Закарпатті 16-річного зниклого хлопця знайшли мертвим. Його збила машина, — поліція
16-річного зниклого хлопця, якого розшукували в Тячівському районі, знайшли мертвим. Про це повідомила речниця обласного управління Нацполіції Інеса Манзулич-Іванова. За її словами, до правоохоронців про зникнення хлопця 3 січня заявили його родичі.

 

Поліцейські почали обшуки на території району. Наступного дня тіло хлопця знайшли біля канави в селі Ганичі. Експерти виявили в нього травми, як після падіння з висоти. Правоохоронці продовжили слідство та знайшли відео з камер спостереження. На ньому було видно, що хлопець помер 2 січня близько 18 години внаслідок ДТП.

Поліцейські з’ясували, що саме 32-річний водій "Mercedes Sprinter" допустив наїзд на пішохода. Юнак ішов в попутному напрямку правим узбіччям. У результаті зіткнення потерпілого відкинуло у русло водного потічка, від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці події.

Поліцейські оперативно розшукали та затримали підозрюваного. "Mercedes Sprinter" вже активно ремонтувався після аварії, проте на машині ще лишилися характерні для ДТП ушкодження. Авто вилучили.

Слідчі кваліфікували дії затриманого відповідно до статті Кримінального кодексу за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Таке правопорушення карається позбавленням волі терміном від трьох до восьми років.

Суспільне Закарпаття

 

05 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів