Головний тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик: "Маємо кількох гравців на перегляді"

Головний тренер ФК "Ужгород" Володимир Васютик: "Маємо кількох гравців на перегляді"
Про це Володимир Васютик розповів у коментарі пресслужбі команди про початок тренувального збору та гравців на перегляді.

 

“Ми тільки розпочали тренувальний збір. Команда мала велику паузу. Після того, як ми зіграли останню календарну гру, пройшло вже два місяці. Зрозуміло, що хлопці у різних кондиціях. Потрібно буде цей тиждень втягнути їх у роботу. Займаємося у одноразовому режимі. Пройдемо медогляд. У кінці тижня проведемо спаринг між собою. Подивимося всіх наших гравців, хто як виглядає. А з наступного тижня вже буде спеціальний підготовчий збір. Займатимемося двічі на день. Проведемо три спаринги протягом 12-ти днів. Далі ми візьмемо участь у товариському турнірі за участі професіональних команд. Наразі невідомо, які клубу будуть грати. Йдуть перемовини з кількома командами”, — повідомив наставник “Ужгорода”.

“Наразі у нас є декілька футболістів, які перебувають на перегляді. В позицію опорного півзахисника ми запросили Романа Толочка. Я його добре знаю за виступами у львівських “Карпатах”. Він добре грав у дублі, був капітаном, лідером команди. Думаю, що приживеться у нашому колективі і допоможе вирішити командні завдання. З цим гравцем ми ще не уклали угоду. Думаю, до кінця тижня визначимося і вирішимо це питання. Інші пошуки ще тривають, йдуть перемовини з футболістами. Також наша місцева молодь на перегляді у тренерського штабу”, — розповів тренер “Ужгорода” Володимир Васютик.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

27 січня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів