ФК "Ужгород" провів двосторонню гру

ФК "Ужгород" провів двосторонню гру
Футбольний клуб “Ужгород” провів двосторонній спаринг-матч за участі гравців на перегляді. Команди зіграли у суботу, 30 січня, на штучному полі стадіону “Авангард”. Головний тренер Володимир Васютик розподілив основних гравців у різні команди.

 

В умовному “Ужгороді-1” грали переважно футболісти, які у першому колі з’являлись зі стартових хвилин. Також у цьому складі на позиції центрального півзахисника виступав гравець, які наразі на перегляді. Натомість в умовному “Ужгороді-2” грала більшість футболістів на перегляді. Рахунок у матчі відкрила команда “Ужгород-1”: всередині першого тайму Віктор Ряшко точно пробив після кількох спроб у виконанні Павла Тищука. Проте ще до перерви рахунок став рівним. Юрій Чонка та Вадим Ференцик розігнали атаку, яку успішно завершив останній — 1:1.

 

Друга половина зустрічі вийшла ще насиченішою гольовими моментами. “Ужгород-2” вийшов вперед завдяки активним діям Романа Ценя: він промчався лівим краєм і в підкаті зумів точно прострілити. Гравець на перегляді вдало замкнув передачу — 1:2. Вирівняв паритет на табло Іван Повхан, який з’явився на полі у другому таймі. У нього вийшло ефектно пробити без шансів для голкіпера — 2:2. “Ужгород-1” ближче під завершення спаринг-матчу почав насідати на ворота суперника. Як підсумок, організував декілька хороших атак, дві з яких завершились взяттям воріт. Спочатку Сергій Машталір забив у порожні ворота після пасу від Павла Тищука. А згодом і сам асистент розписався у воротах суперника.

Обидві команди показали хороші швидкості та технічний видовищний футбол. Наступного тижня “Ужгород” планує тренуватися у дворазовому режимі. Також команда проведе три спаринг-матчі протягом 12-ти днів.

 

“Ужгород-1” — “Ужгород-2” 4:2

  • Голи: Віктор Ряшко 30 хв., Вадим Ференцик 41 хв., гравець на перегляді 61 хв., Іван Повхан 67 хв., Сергій Машталір 75 хв., Павло Тищук 82 хв.
  • “Ужгород-1”: Андрій Калай, Василь Беца, Дмитро Сартіна, Владислав Шкіндер, Стефан Федак, Віктор Ряшко, гравець на перегляді, Адріан Пуканич, Сергій Машталір, Іван Капустей (Іван Повхан 46 хв.), Павло Тищук
  • “Ужгород-2”: Михайло Готра, Мар’ян Січка, Максим Минайленко, гравець на перегляді, Роман Цень, гравець на перегляді, Юрій Чонка, Володимир Дуран, гравець на перегляді, Вадим Ференцик, гравець на перегляді

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів