На Закарпатті й далі дощі. З 13 лютого прогнозують мокрий сніг та ожеледицю

На Закарпатті й далі дощі. З 13 лютого прогнозують мокрий сніг та ожеледицю
На сьогоднішній вечір та прийдешню ніч синоптики знову прогнозують дощі на більшій частині Закарпаття, в горах — мокрий сніг. Про це сказала синоптикиня Христина Симулик.

 

За її словами, до вечора температура повітря буде до 3 градусів тепла. А вже зранку 11 лютого знизиться до мінусових температур: від 0 до 5 градусів морозу.

"Вже з 13 лютого температура ще більше понизиться, — розповіла синоптикиня. — Очікуємо від -8 до -13 градусів вночі, а вдень – 5-10 градусів морозу. На високогір’ї – 18-21 градусів морозу. З небезпечних явищ очікуємо на дорогах ожеледицю, ожеледь, а також посилення вітру, місцями хуртовини".

Цієї ночі, за словами речниці служби автомобільних доріг Закарпаття Наталії Турчак, на Латірському перевалі – це траса М-06 — було зупинено рух вантажівок через сніг. Наталія Турчак додала: сьогодні вночі очікують також на погіршення погодних умов.— прогнозують сніг, мокрий сніг, місцями ожеледицю.

"Підрядні організації мають вивести всю техніку з розрахунку 2 одиниці спецтехніки на 20 км доріг. На чергування виведена вся техніка – це більше 60. Вони всі розташовані на 14 базах загалом в області. У нас підготовлені суміші фракційні, якими готові посипати дороги, а також сіль. Загальна цифра – майже 10 тисяч тонн".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів