Як Smap допомагає заощаджувати на побутових витратах

Як Smap допомагає заощаджувати на побутових витратах
Новий мобільний додаток Smap — просто знахідка для охочих заощадити кошти. Це мережа соціальних дисконтів, де кожен користувач може отримати бонус чи знижку від закладу харчування, салону краси, медичного центру тощо. Адже за задумом розробників Smap, усі можливі знижки мають опинитися в одному місці — у вашому смартфоні. 

 

Та чи потрібен вам той Smap у повсякденному житті? Наша відповідь — так. Бо програма дозволяє заощаджувати на щоденних побутових витратах — харчуванні, догляді за собою, поточному ремонті техніки, розвагах тощо. 

Знижки на смачненьке

Багато хто замовляє доставку готових страв додому, смакує бізнес-ланчем щодня, забігає на каву із друзями ввечері. Але на цих буденних витратах можна заощаджувати, не змінюючи харчові вподобання. Як вам таке?

Завантажте Smap з Google Play або App Store та перегляньте “гарячі” знижки від закладів вашого міста. Можливо, ваша улюблена кав’ярня пропонує -20% на замовлення з собою, якщо ви користуєтесь цим додатком. А про бізнес-ланчі годі й казати. Майже всі кафе годують восьмим обідом безкоштовно, якщо ви користуєтесь додатком та знаєте про цю пропозицію, звісно. 

Догляд за собою та здоров’я

Хоча, на відміну від їжі, послуги краси не щоденний ритуал, проте це регулярні витрати. Стрижка, манікюр, консультація стоматолога тощо. Усе це також можна отримати трохи дешевше. 

У розділі “Краса та здоров’я” у додатку Smap повно пропозицій від закладів краси, салонів та клінік. Тож не відкладайте процедури надовго через їх надмірну вартість, а користуйтеся актуальною можливістю отримати послуги краси за меншу ціну.

 

24 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів