Інформацію про виконання бюджету Ужгорода представили у міськраді

Інформацію про виконання бюджету Ужгорода представили у міськраді
Інформацію про виконання бюджету Ужгорода в 2020 році та міських програм представили сьогодні, 10 березня, в Ужгородській міській раді працівники департаменту фінансів та бюджетної політики, а також головних розпорядників коштів – управлінь та департаментів Ужгородської міської ради.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв на початку зібрання наголосив, що хоч рік був дуже складним – на всі сфери життя, на надходження і видатки з міського бюджету, на реалізацію всіх планів вирішальний вплив мала пандемія – міський бюджет все ж виконали на 102,5%.

Публічне представлення інформації про виконання бюджету передбачене законодавством і вже є традиційним, але цього року через карантинні обмеження дещо змінили формат. Так, усі презентації-звіти кожного з підрозділів можна переглянути на офіційному сайті Ужгородської міської ради за посиланням https://cutt.ly/pznRFeD . Там же розміщено і форму, заповнивши яку, будь-хто може поставити запитання щодо надходження чи використання бюджетних коштів, реалізації програм. Відповіді будуть надані в протоколі про захід, який теж незабаром розмістять на сайті. Велася також пряма трансляція публічного представлення підсумків 2020 року.

У звітах-презентаціях детально представлено, до прикладу, динаміку надходжень до міського бюджету з різних джерел, скільки ужгородців отримували пільги, субсидії і на які суми, яка вартість утримання однієї дитини в ужгородських дитсадках, школах чи в професійно-технічних закладах, які суми використали на ремонти вулиць, покрівель житлових будинків, у навчальних та медичних закладах, на підтримку інсулінозалежних хворих, кращих спортсменів міста та багато іншого. Більшість показників подано у форматі інфографіки із можливістю порівняння запланованих обсягів, фактичного виконання та результатів 2019 року. 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів