6 "Електронів" на 3 маршрутах: спецперевезення для медпрацівників Ужгорода

6 "Електронів" на 3 маршрутах: спецперевезення для медпрацівників Ужгорода
6 муніципальних автобусів довозять на роботу медиків в Ужгороді. Їздять автобуси з понеділка, 8 березня, за трьома маршрутами. Спецперевезення організували для людей з Ужгородського та Мукачівського районів, які працюють в Ужгороді. Всіх медичних працівників перевозять за окремим графіком кожного медзакладу. Додому вони також добираються автобусом.

 

О 8 ранку на першій зупинці біля міської лікарні в Ужгороді на спецперевезення чекають медичні працівники. Медсестра міської лікарні Оксана живе на Мукачівщині.

"Вони зранку забирають нас у село, — розповіла жінка. — Вони зранку забирають, відвозять і все. Зміну привозять, а нас відвозять. У нас міняються: скоріше привозять – нас, дівчат, скоріше відпускають. Ми знаємо автобус, який має їхати і все".

Оксана розповіла: за перевезення не платять, їздять за спецперепусткою.

Автобус 18А розвозить медпрацівників Ужгорода. На вході люди мають показати перепустки. Лаборантка Аліна Жабляк, яка повертається автобусом додому з нічної зміни, працює в обласній інфекційній лікарні.

"Ось за такою перепусткою нас пускають до автобусу, — сказала вона. — Питають, чи ми медики. – І після платите за проїзд? – Так, платимо. – А скільки? – 7 гривень".

Кінцева зупинка — на вулиці Баб’яка. Далі водій їде на стоянку для автобусів, а о 14:30 знову забирає медпрацівників, які закінчили зміну. Спецперевезення здійснюють за 18-тим, 24-тим та 26-тим маршрутами, розповів директор Ужгородського муніципального транспорту Віталій Готра.

"Комунальні заклади уклали з нами договори і за ними ми відповідно працюємо. Всі комунальні заклади Ужгорода – це центральна міська клінічна лікарня, пологовий будинок, амбулаторії міські також дитяча лікарня. Якщо буде більше звернень, то кількість автобусів на маршрутах збільшиться", — сказав він.

За словами Віталія Готри, наразі на спецперевезеннях в Ужгороді 6 міських "Електронів".

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів