Мирослав Дочинець про розвиток Закарпаття, унікальність регіону та наші невикористані можливості

Мирослав Дочинець про розвиток Закарпаття, унікальність регіону та наші невикористані можливості
Varosh Talks. Інтерв’ю – це продовження проєкту міських дискусій Varosh Talks, який започатковано понад два роки тому. Утім новий час та умови життя диктують і нові правила – онлайн, зустрічі у вузькому колі, відсутність великих зібрань.

 

Тому ми вирішили створити формат бесід один на один – із важливими людьми на важливі теми, – пише Varosh.

Наші гості – лідери думок, прогресивні підприємці, історики, стратеги, журналісти, митці, люди, які роблять зміни та створюють навколо себе нові середовища або ж до невпізнаваності трансформують старі.

Гість цього випуску Varosh Talks. Інтерв’ю – Мирослав Дочинець, письменник, лауреат Шевченківської премії. Спілкуємося про розвиток Закарпаття, унікальність регіону та водночас – про наші невикористані можливості. Говоримо про “порядних ґазд” області та про “власне подвір’я”. І зовсім трохи торкаємося літератури.

Varosh Talks. Інтерв’ю ми створюємо у рамках проєкту Re:Open Zakarpattia.

Цей матеріал представлений ГО «Інститут Центральноєвропейської Стратегії» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Зміст продукції є винятковою відповідальністю ГО «Інститут Центральноєвропейської Стратегії» та не обов’язково відображає погляди USAID або уряду США. Забороняється відтворення та використання будь-якої частини цієї продукції у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання чи використання в будь-який інший спосіб без відповідного посилання на оригінальне джерело.

Varosh

 

28 березня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів