Двоє гравців ФК "Ужгород" - у збірній туру, а Володимир Васютик - найкращий тренер

Двоє гравців ФК "Ужгород" - у збірній туру, а Володимир Васютик - найкращий тренер
Гравці футбольного клубу “Ужгород” Вадим Ференцик та Стефан Федак увійшли до збірної 17-го туру Другої ліги. А найкращим тренером визначили наставника закарпатської команди Володимира Васютика. Традиційно збірну туру називає сайт SportArena разом з ПФЛ.

 

У матчі 17-го туру “Ужгород” здобув впевнену перемогу над “Чайкою” з рахунком 3:0. Голи у активі Вадима Ференцика, Адріана Пуканича та Віктора Ряшка.

На позиції лівого захисника у збірній туру — Стефан Федак. “Лідери Групи А проти “Чайки” випробували нетипову для себе формацію, яку можна було прочитати як 5-4-1 чи навіть 3-4-3. За такої схеми особливою була роль латералів, і Федак скористався свободою на фланзі сповна. Стефан регулярно підключався до атак і взяв участь у другій результативній комбінації, після розрізної передачі Ряшка вирвався на оперативний простір і зі своєї бровки своєчасно надіслав м’яча точно на голеадора Пуканича”, — йдеться у публікації SportArena.

На позиції лівого півзахисника у збірній туру — Вадим Ференцик. “У попередньому матчі “Буковина” вела в рахунку, й саме вихід молодого Ференцика допоміг ужгородцям здобути вольову перемогу. Тож, зважаючи на те, що Машталір поки вимушено закриває позицію Беци праворуч у захисті, а Майборода залишається поза грою, Ференцик заслужено отримав свій шанс у стартовому складі. Вже на другій хвилині матчу з “Чайкою” Вадим замкнув передачу Тищука, а перед перервою заробив штрафний під гол Ряшка. Активно та продуктивно відіграв Ференцик всі 74 хвилини, відведені тренерським штабом”, — охарактеризував виступ гравця спортивний сайт.

Володимира Васютика визначили найкращим тренером 17-го туру. “Вісім турів без поразок, стратегічно важливі очки, здобуті в іграх проти конкурентів — зважаючи, що в останніх турах найближчі переслідувачі грали між собою й неминуче втрачали очки, ФК “Ужгород” мав шанс закріпитися нагорі турнірної таблиці. І він цей шанс не втратив. Зі зміненою тактикою та дещо перелаштованим стартовим складом закарпатці здобули четверту в чемпіонаті розгромну перемогу, після матчу з “Чайкою”, здобувши бажаний 3-очковий відрив”, — зазначили на сайті SportArena.

 

 

16 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів