Засідала комісія з питань соціально-економічного розвитку Ужгорода. Що вирішили?

Засідала комісія з питань соціально-економічного розвитку Ужгорода. Що вирішили?
Депутати Ужгородської міської ради на засіданні постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету, фінансів, оподаткування, інвестиційної та регуляторної політики напередодні розглянули понад два десятки питань, які стосувалися необхідності виділення додаткових коштів та співфінансування робіт.

 

Зокрема, на виготовлення проєктно-кошторисної документації для будівництва автотранспортної бази міського водоканалу; ремонтних робіт на Пагорбі Слави, заміни каналізаційного колектора на вулиці Собранецькій біля перехрестя з вулицями Івана Крилова та Ференца Ракоці, на капітальний ремонт басейну Класичної гімназії тощо.

Наразі, за інформацією департаменту фінансів та бюджетної політики, вільних коштів для додаткових поточних видатків у міському бюджеті Ужгорода немає. Вивчатимуть можливість дофінансування за умови перевиконання бюджету міста на 5%, тільки тоді кошти можна буде перерозподіляти.

На засіданні комісії депутати також підтримали ініціативу водоканалу звернутися до Офісу Президента України для включення до Програми «Велике будівництво» нової лінії каналізаційних очисних споруд в Ужгороді.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

21 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів