14 закарпатських спортсменів виступлять на чемпіонаті України з боксу

14 закарпатських спортсменів виступлять на чемпіонаті України з боксу
Майже 80 спортсменів з усього Карпатського регіону змагалися на ринзі у Львові. Тут протягом 21 – 24 квітня відбувся зональний чемпіонат України з боксу серед юнаків. На змаганнях збірна Закарпатської області посіла перше місце. Про це повідомляють в пресцентрі Закарпатської ОДА. 

 

19 боксерів з усієї області віком 13 – 14 років гідно виступили на зональному чемпіонаті України з боксу серед юнаків. Вони боролися зі спортсменами Львівщини, Івано-Франківщини та Чернігівщини.

14 наших спортсменів вибороли право виступати на чемпіонаті України в Одесі (смт Затока). Так, на цих змаганнях з боксу Західний регіон представлятимуть 33 учасники, майже половина з них – закарпатці.

До збірної Закарпатської області, яка виступить на чемпіонаті України, увійшли юнаки зі Сваляви – Віталій Цалан, Федір Деметер, Мукачева – Олександр Ковач. Алекс Митрик, Владислав Желізнов, Володимир Васьо, Ростислав Трусов, Олексій Татаренко, Іван Бонтушак, Арсеній Плешка, Рахова – Михайло Шміляк, Андрій Шестерик, ужгородець Юліан Бандура та хустянин Денис Холод.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 квітня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів