Ужгородські «Карпати» припинили боротьбу за Кубок України

Ужгородські «Карпати» припинили боротьбу за Кубок України
Наприкінці минулого тижня відбулися чвертьфінальні матчі Кубка України з гандболу серед жіночих команд сезону 2020/21 між львівською «Галичанкою» та ужгородськими «Карпатами». Обидва поєдинки проходили у місті Лева.

 

Перший поєдинок, який відбувся 7 травня, завершився переконливою перемогою львів’янок з рахунком 31:21 (перший тайм – 19:10). Результативними кидками у складі ужгородського ГК відзначилися Ольга Макаренко (6), Каріна Байрак (5), Аліса Петрів (4), Анастасія Полєтаєва (3), Мілана Шукаль (1), Тетяна Олійник (1) та Олена Пилип’юк (1).

У матчі-відповіді, що відбувся наступного дня, «карпатівки» склали серйозну конкуренцію принциповому супернику і могли вибороти перемогу, та все ж більше сил на заключну частину гри залишилося в господарок. Фінальна сирена зафіксувала звитягу команди Віталія Андронова з рахунком 21:20 (перший тайм – 10:14). Результативними діями у складі «Карпат» відзначилися Аліса Петрів (6 м’ячів), Мілана Шукаль (4), Христина Сендрей (3), Анастасія Полєтаєва (3), Каріна Байрак (2), Ольга Макаренко (1) та Олена Пилип’юк (1).

Отож, до Фіналу чотирьох пройшла львівська «Галичанка». А ужгородські «Карпати» тепер зосередяться на боротьбі за срібні медалі української Суперліги. Вже цього тижня відбудеться заключний з’їзний тур.

Карпатський об'єктив

 

10 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів