Восьму акцію "Капуркова книга" провели в Ужгороді

Восьму акцію "Капуркова книга" провели в Ужгороді
Акцію "Капуркова книжка" влаштували сьогодні, 11 травня, в обласній бібліотеці ім. Ф. Потушняка в Ужгороді. Захід організували увосьме, — розповіла бібліотекарка Євгенія Напуда. Кожен відвідувач може принести книгу та безкоштовно обміняти її. За словами Євгенії Напуди, таким чином хочуть популяризувати читання. Акція триватиме до 18-ї години.

 

Утретє до акції "Капуркова книжка" долучається письменник Олександр Гаврош. Чоловік каже: "Я з цікавістю приходжу не тільки як читач, а й як письменник, бо мене цікавить, як пишуть інші письменники, я слідкую за цим і поповнюю свою бібліотеку в тих напрямках, які мене цікавлять".

Бібліотекарка Євгенія Напуда каже: цього року для восьмої акції "Капуркова книжка" у внутрішній дворик винесли два стелажі з книгами. Представили праці українських та закордонних авторів. Цього разу до заходу долучили і волонтерів.

"Також в нас відбувається акція на підтримку "Барбоса". На стелажі представлена різноманітна література різною мовою і всі охочі, якщо бажають взяти книгу, можуть за вільними цінами її придбати, як і багато сувенірної продукції, різних іграшок, хендмейд-виробів. Усі вилучені кошти підуть на підтримку притулку для безпритульних, бездомних тварин, яким опікується волонтерська громадська організація "Барбос"", — розповіла Євгенія Напуда.

За словами організаторки заходу Євгенії Напуди, крім книг, на акції представили також сувеніри, прикраси, екоторби, декупажну продукцію і ляльки.

Суспільне Закарпаття

 

11 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів