Підтримка спорту і молоді: ужгородські депутати надали клубу таеквон-до в довгострокову оренду приміщення для створення спортивної бази

Підтримка спорту і молоді: ужгородські депутати надали клубу таеквон-до в довгострокову оренду приміщення для створення спортивної бази
На початку сесії Ужгородської міської ради голова Закарпатського обласного осередку Всеукраїнського союзу таеквон-До та тренер спортивного клубу з Таеквон-До та кікбоксинку Владислав Королович звернувся до депутатів з проханням підтримати проєкт рішення про надання для клубу за пільговою ставкою підвального приміщення в ЗОШ № 12 в Ужгороді, в якому наразі триває ремонт і який має стати спортивною базою для клубу.

 

Як відзначив Королович, з вересня минулого року в підвальному приміщенні вже розпочали ремонтні роботи, вже зроблено більше половини з необхідного, на що виділено близько 400 тис грн.

Свою діяльність клуб розпочав у 2015 році, наразі в ньому займається 70 дітей.

«За цей час ми виховали 15 чемпіонів України, 6 володарів Кубку світу, 7 володарів Кубку Європи з кікбоксингу у версії ВАКО тощо. Також у клубі 15 переможців міжнародних турнірів з таеквон-до та кікбоксинку, два кандидати в майстри спорту та чимало спортсменів І розряду. За результатами цьогорічного Чемпіонату України та всеукраїнських змагань 4 вихованців клубу представлятимуть цьогоріч Україну на молодіжному Чемпіонаті Європи», - розповів тренер Королович.

Клуб звернувся до депутатів із проханням посприяти в наданні в довгострокову оренду за пільговою ставкою підвальне приміщення в ЗОШ № 12 в Ужгороді, в якому наразі триває ремонт і який має стати спортивною базою для клубу.

Депутати схвалили рішення, віддавши за нього 32 голоси.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів