В Ужгородській міськраді відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соцвиплат

В Ужгородській міськраді відбулося засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соцвиплат
Керівників підприємств, які мають борги з виплати зарплат, податків та відрахувань до Пенсійного фонду, сьогодні заслухали в Ужгородській міськраді на засіданні комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

 

У засіданні взяли участь заступник голови Ужгородської районної держадміністрації Віталій Дупин, представники Пенсійного фонду України в Закарпатській області, Державної податкової інспекції ГУ ДПС у Закарпатській області, Ужгородського міського відділу державної виконавчої служби Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції, підрозділів Ужгородської міськради.

Начальниця управління з питань праці та зайнятості населення Ужгородської міської ради Олеся Афанасьєва поінформувала про заборгованість із виплати зарплати трьох ужгородських підприємств – у загальному понад 700 тис. грн, наголосила, що заробітну плату дуже важливо виплачувати своєчасно, в повному обсязі і шукати можливості її підвищувати, бо це – соціальний захист працівників та їхніх родин.

За інформацією Головного управління Пенсійного фонду України у Закарпатській області, на 1 травня цього року заборгованість щодо страхових внесків по Ужгороду складає понад 1,3 млн грн, до початку року зменшилася на 64,4 тис. грн. Боргують Пенсійному фонду 85 ужгородських платників – 40 юридичних осіб та 45 фізичних осіб. Борг із відшкодування пільгових пенсій 17 платникам – 2,4 млн грн. Заслухали і представника податкової служби щодо погашення заборгованості зі сплати податків.

Олеся Афанасьєва також поінформувала, що на 1 травня недоїмка зі сплати податків до міського бюджету складала понад 36,2 млн грн. Вирішили запросити боржників на наступне засідання комісії.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

31 травня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів