«Ужгород» за крок від виходу в Першу лігу

«Ужгород» за крок від виходу в Першу лігу
Футбольний клуб «Ужгород» близький до того, аби гарантувати собі підвищення в класі на наступний сезон.

 

Підопічні Володимира Васютика чудово провели турнірний відрізок в кінці квітня та в травні, не зазнавши жодної поразки в останніх 5-ти матчах, а вигравши – 4 з них. І такі результати дозволяють «Ужгороду» за два тури до завершення чемпіонату в Другій лізі комфортно почуватися серед дуету кращих учасників сезону.

Наразі закарпатці посідають першу сходинку в таблиці, випереджаючи за додатковими показниками хмельницьке «Поділля», а вибити «Ужгород» з Топ-2, фініш в якому дозволяє підвищитися в класі, може хіба що «Епіцентр» з Дунаївців, який посідає третє сходинку відстаючи від дуету лідерів на три очки. Але, на думку багатьох експертів, підопічні Васютика власний «квиток» до Першої ліги вже навряд чи віддадуть. І аналітики з беттинг-сфери також дотримуються такої версії.

Якщо завітати на офіційний сайт букмекерської контори PariMatch, що є одним з лідерів вітчизняного ринку беттингу, то в спеціальній лінії компанії можна відшукати котирування на підвищення в класі команд з дивізіону, що представляє «Ужгород». І шанси закарпатського колективу, якщо конвертувати коефіцієнти у відсотки – вже більше ніж 95%.

Звідки така впевненість у експертів? Пояснення дає календар найближчих матчів «Ужгорода». Справа в тому, що підопічні Володимира Васютика зіграють у передостанньому турі дома проти львівських «Карпат», які посідають лише 12-ту сходинку в турнірній таблиці, а завершать сезон виїзним протистоянням з «Волинню-2» в Луцьку. А ця команда знаходиться у таблиці ще на сходинку нижче за «Левів».

Неважко спрогнозувати, що «Ужгород» буде фаворитом обох цих баталій, і відповідно – навряд чи втратить навіть три очки в них, щоб дати шанс конкурентам з третьої сходинки таблиці обійти себе на фініші. Результати матчів першого кола проти двох наступних суперників закарпатців також не можуть не тішити вболівальників. «Волинь-2» в березні цього року була розгромлена «Ужгородом» з рахунком 3:0, а «Карпатам» в листопаді 2020-го дісталося ще більш боляче – 5:0.

 

02 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів