В Ужгороді відбувся чемпіонат області з КіокушинБуДо карате: змагалися більше 200 спортсменів

В Ужгороді відбувся чемпіонат області з КіокушинБуДо карате: змагалися більше 200 спортсменів
У неділю, 30 травня, у СК «Юність» відбувся 3-й Всеукраїнський відкритий чемпіонат Закарпатської області з КіокушинБуДо карате.

 

На турнірі змагалися більше 200 спортсменів із 6 областей України: Херсонської, Полтавської, Дніпропетровської, Черкаської, Тернопільської та каратисти з Ужгорода та Мукачева. Організатор чемпіонату – Закарпатська обласна федераціяКіокушинБуДо Карате.

Поєдинки проходили для  хлопців та дівчат віком від 8 до 17 років у розділах «куміте» і «ката».

На татамі  змагалися спортсмени  дуже високого рівня  -  неодноразові переможці чемпіонатів України та  Європи, що значно ускладнювало конкуренцію за призові місця.

Головний суддя змагань та президент Закарпатської обласної федерації КіокушинБуДо Карате Ігор Шандра зазначив:

«Цей чемпіонат в Ужгороді ми проводимо вже втретє і хочу сказати, що рівень учасників надзвичайно високий, адже до нас приїхало чимало титулованих спортсменів, членів збірної команди України, деяким з яких довелося  подолати більше 1000 кілометрів, щоб бути сьогодні тут. Також дуже вдячний місцевим клубам та клубам з міста Мукачева, які вже традиційно підтримують наші змагання. Учасникам із Закарпаття було досить важко, але водночас цікаво конкурувати з гостями, адже це спонукає до росту майстерності всіх спортсменів. Дуже радий, що подібними турнірами ми підвищуємо рівень карате в нашому краї  та в Україні в загалом».

У підсумку напруженої боротьби та видовищних поєдинків перше командне місце посіла збірна команда Херсонської області, срібло чималими зусиллями вдалося залишити вдома на Закарпатті, а бронзу отримали представники Дніпропетровської області.

Фото ілюстративне

Карпатський гідрометцентр

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів