Ювілейний футбольний турнір до Дня журналіста провели на Закарпатті (ВІДЕО)

Ювілейний футбольний турнір до Дня журналіста провели на Закарпатті (ВІДЕО)
Футбольний турнір серед журналістів сьогодні провели на Берегівщині. Участь у ньому взяли представники закарпатських телеканалів, друкованих та інтернет-видань, спілки журналістів, — повідомила організаторка Наталія Товтин.

 

Загалом змагалися 5 команд. Перемогу в усіх матчах турніру та головний кубок виборола команда "Спорттайм".

"Турнір відбувся на рівні, як і в минулі роки. Турнір сподобався, пограли, виграли. Наша команда виграла, ми стали переможцями. Я радий, що ми всі зустрілися і пережили цей важкий рік", — сказав гравець команди "Спорттайм" Роман Сенишин.

За словами організаторки турніру Наталії Товтин, проводять ці змагання щорічно впродовж 20 років. Проте вперше вони відбулися за межами Ужгорода.

"Крім того, цього року вперше виставляє збірну команду обласна організація Спілки журналістів. І мені дуже приємно, що ті журналісти, які грали 15-20 років тому, тепер об’єдналися і зіграли сьогодні. І зіграли достойно, — розповіла Наталія Товтин. — Особливістю турніру є й кількість призів. Ми будемо відзначати не тільки найстаршого гравця, таких у нас виявилося двоє, вони одного року народження, і наймолодшого, але й відзначимо найкращий гол, кращого воротаря і т.д.".

Втім, за словами організаторки, найголовніша особливість — це те, що нинішній турнір виїзний. "Я вірю що ця гарна справа напередодні Дня журналістів буде мати продовження і на 21 чи 25 турнір ми поїдемо ще кудись. Я відкрита до пропозицій", — сказала вона.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів