Електропостачальнику відтепер можна подавати документи онлайн за допомогою  КЕП

Електропостачальнику відтепер можна подавати документи онлайн за допомогою  КЕП
Стати споживачем газу чи електроенергії від ТОВ «Закарпаттяенергозбут» стало ще легше й простіше: ми запровадили сервіс подачі документів онлайн за допомогою кваліфікованого електронного підпису (КЕП). Тож більше не потрібно витрачати час і кошти на те, щоб доїхати до Центрів обслуговування клієнтів ТОВ «Закарпаттяенергозбут», достатньо заповнити спеціальну форму – і ми забезпечуємо вам світло, тепло і комфорт!

 

Скористатися сервісом подачі документів можна, увійшовши на головну сторінку офіційного сайту ТОВ «Закарпаттяенергозбут» zakarpatzbut.energy. Сервіс розміщений під назвою «Подати документи для укладення договору побутовому споживачу» або за посиланням: https://online.zakarpatzbut.energy .

Форма подачі документів для укладення договору побутовому споживачу дуже проста і доступна: споживачеві потрібно вказати свої персональні дані, обрати підрозділ постачальника (район),  вказати, яку саме послугу ви бажаєте отримувати (природний газ чи електроенергію).

Обов’язково потрібно вказати у формі контактний телефон та електронну пошту, щоб наші спеціалісти у разі виникнення запитань могли з вами зв’язатися!

«Наразі ми аналізуємо і опрацьовуємо й інші можливості та сервіси з тим, аби спростити споживачам процедуру отримання послуг, що надаються ТОВ «Закарпаттяенергозбут», – коментує директорка товариства Наталія Німець. – Ми розуміємо, що в нинішній інформаційно перенасичений час кращі пропозиції, обслуговування та сервіси сприятимуть конкурентоспроможності товариства на ринку енергетичних послуг».

У разі виникнення запитань споживачі завжди можуть звернутися до ТОВ «Закарпаттяенергобут», з цією метою працюють:

  • кол-центр: 0800505960
  • інформаційно-консультаційний центр: (0312) 42-99-92;
  • Центри обслуговування клієнтів: https://bit.ly/3do3log

Графік роботи: Пн – Чт: 08:00-17:00; Пт: 08:00-16:00; обід: 12:00 -12:48).

 Пресслужба ТОВ «Закарпаттяенергозбут»

 

 

12 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів