37-річний капітан "Ужгорода" Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги

37-річний капітан "Ужгорода" Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги
Капітан ФК “Ужгород” Адріан Пуканич став найкращим бомбардиром Другої ліги. Він 13 разів відзначився у воротах суперників. Окрім того, у активі 37-річного гравця закарпатської команди 13 гольових передач. Таким чином, Адріан Пуканич став найрезультативнішим футболістом у Другій лізі. Про це повідомляє сайт ФК "Ужгород".

 

“Звичайно, приємно перемагати у такій індивідуальній номінації, але командні виступи значно важливіші. На початку сезону й не думав, що “Ужгород” зможе так успішно зіграти. Коли почали претендувати на найвищі позиції, то хотілося показати найкращу результативність”, — розповів Адріан Пуканич.

"Ужгород" вийшов у Першу лігу з другого місця

Капітан “Ужгорода” також додав, що у команді всі були розчаровані нічиєю у матчі останнього туру проти “Волині-2” (1:1). “Ми прагнули завершити сезон у групі А на першому місці і зіграти у суперфіналі Другої ліги. За один тиждень настрій у колективі кардинально змінився. Якщо після поєдинку проти львівських “Карпат” ми здобули путівку у Першу лігу, то уже у наступному матчі не змогли перемогти і у підсумку посіли другу позицію. Але звинувачувати можемо тільки себе”, — повідомив капітан “ужгородців”.

“Тим не менше, вихід у Першу лігу — великий успіх для Закарпаття. Я сподіваюся, що ми правильно підготуємося до нового сезону. Гравці мають розуміти, що це зовсім інший рівень. Команди значно сильніші в усіх аспектах гри. Думаю, що нас чекає важкий сезон у Першій лізі, але ми старатимемося достойно зіграти”, — розповів Адріан Пуканич.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів