Чим здивує турнір «Ужгородський здоровань», що відбудеться 28 червня в Оноківцях

Чим здивує турнір «Ужгородський здоровань», що відбудеться 28 червня в Оноківцях
Турнір «Ужгородський здоровань», що відбудеться 28 червня на кросфіт-майданчику «Ужанський», збере близько півсотні  спортсменів з армреслінгу та зо два десятки учасників з  воркауту. Про те, що цікавого чекає на учасників та глядачів, розповіли сьогодні в Ужгородському пресклубі під час пресконференції з нагоди проведення турніру з армреслінгу “Ужанський здоровань” та Кубку Ужгородщини з воркауту. Змагання почнуться о 10.00.  

 

Як відзначив  головний організатор заходу “Ужанський здоровань”, меценат Арсен Мелкумян, нещодавно був відкритий спортивний майданчик «Ужанський» - такий своєрідний подарунок для Оноківської ОТГ з метою розвитку спорту, залучення дітей до здорового способу життя. «Дуже приємно бачити, що дуже багато дітей і дорослих там уже займається, - відзначив меценат. - Вирішили долучити до цієї справи професіоналів, щоб привернути ще більшу увагу дітей, молоді, дорослих Ужгородщини до спорту, так і виникла ідея проведення змагань».

А. Мелкумян нагадав, що кросфіт-майданчик «Ужанський» відкрили на території Оноківської ОТГ 1 червня з нагоди Дня захисту дітей.

Президент Федерації армспорту в Закарпатській області, чемпіон України, майстер спорту, співорганізатор турніру з армреслінгу “Ужанський здоровань” Богдан Лехман  у турнірі з армреслінгу будуть три вагові категорії: 80, 90, 90+. «Вирішили почати з чогось маленького, але в ході підготовки вирішили трішки розширити змагання. Тому буде «короночка» для всіх – ми зробимо армфай – 6 поєдинків між двома спортсменами, братимуть участь у ньому Калініченко Сергій - діючий чемпіон світу в армреслінгу світу та не менш титулований спортсмен Ігор Пасєка», - додав Б. Лехман.

Він також уточнив, що ці спортсмени ще ніколи не зустрічалися в такому форматі. «Мені багато хто зараз телефонує і питає, як нам вдалося організувати такі змагання. Призовий фонд для спортсменів 50 000 грн, це дуже суттєво. Думаю, на цей артфай будуть зацікавлені подивитися навіть європейці, тому ми організуємо пряму трансляцію», - уточнив Лехман.

У турнірі, за попередньою інформацією, візьмуть участь близько півсотні спортсменів із  Тернопільської, Львівської, Закарпатської областей. «Якщо заявляться дівчата, то запровадимо і категорію «Дівчата» - це теж дуже цікаво, коли дівчата борються», - уточнив Б. Лехман.  

Фітнес-тренер, засновника фітнес-студії “Power studio”, співорганізатор  Кубок Ужгородщини з воркауту «Ужанський здоровань» Юрій Теличко розповів про змагання по воркауту (це тренування на турниках).

«Вважаючи, що відкрилася шикарний майданчик, то треба його використати. Будуть дві категорії «ПРО» (професіонали) і ті, хто тільки починає і ще не тренувався, але мають сильний дух – зможуть спробувати себе в категорії «Аматори». Переможці отримають чудові призи. Зокрема, переможець серед професіоналів тримає 5000 грн, переможці серед аматорів теж отримають призи. Запрошуємо всіх позмагатися, випробувати свої сили. Відтак справжні професіонали покажуть, як це відбуватиметься», - сказав Ю. Теличко.

На змагання з воркауту вже зареєструвалися 20 спортсменів.

Загалом, як відзначили учасники пресконференції, реєстрація тільки почалася. За номером 0501710088 всі бажаючі можуть телефонувати і отримати всю інформацію.

 

22 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів