Ужгородські поліцейські викрили на крадіжці двох жителів обласного центру

Ужгородські поліцейські викрили на крадіжці двох жителів обласного центру
Поліцейські встановили особу чоловіка, причетного до крадіжки велосипеда жителя обласного центру та розшукали зловмисника, який привласнив майно кафетерію. За обома фактами слідство триває 

 

Оперативники Ужгородського  районного управління  поліції встановили місцезнаходження 29- річного чоловіка, який розшукувався за скоєння крадіжки в обласному центрі. Раніше судимий ужгородець  обікрав місцевий кафетерій . Із тераси закладу фігурант викрав все, що легко зміг винести. 

Зловмисник намагався уникнути відповідальності та переховувався від  поліції. Вжитими заходами працівників кримінальної поліції зловмисника розшукали. Фігуранта  доставили до ініціатора розшуку. Слідство у справі триває, чоловіку інкримінують ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне раніше судимому ужгородцеві загрожує до 6 років ув‘язнення.

Окрім цього ужгородські поліцейські встановили особу зловмисника, який викрав у жителя обласного центру велосипед. Крадіжку скоїв раніше судимий 36-річний місцевий житель. Двоколісний транспортний засіб вилучено та після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власнику. За  вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті  185 Кримінального кодексу України ( Крадіжка) . 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів