На Закарпатті проводять аукціон зустрічей для допомоги маленькому Павлику із Синевира

На Закарпатті проводять аукціон зустрічей для допомоги маленькому Павлику із Синевира
Уже кілька місяців на Закарпатті волонтери і благодійники об’єднуються заради порятунку маленького хлопчика із села Синевир на Міжгірщині. У дитини – важкий діагноз – спінальна м’язова атрофія. Хлопчика можуть врятувати дороговартісні ліки: ін’єкція, яка подарує дитині здоров’я, коштує 2 мільйони доларів і з нею потрібно встигнути до досягнення дворічного віку. Волонтери організовують різноманітні благодійні акції, аби допомогти родині хлопчика. Наразі закарпатці продають і купують зустрічі з різними цікавими людьми, всі кошти з аукціону будуть передані сім’ї Павлика Мотичка.

 

Як розповіла у коментарі Zaholovok.com.ua ініціаторка аукціону «Купи зустріч – подаруй Павлику життя» Руслана Ігнатишин, наразі до участі в благодійній акції зголосилися понад 180 людей: у якості лоту на аукціон вони пропонують розмови за кавою, книжки з автографами авторів, екскурсії майстернею, квитки на театральні вистави – все, що може бути цікаве аудиторії. Серед тих, хто уже зголосилися до участі в акції є і політики, бізнесмени, фотографи, художники, актори театру, спортсмени, блогери.

«Щодня додаються нові цікаві люди. В середньому кожного дня отримуємо поповнення у 30 нових лотів. Це непогана активність. Радує ще й те, що завдяки аукціону про Павлика дізналося дуже багато нових людей, які, хоч не беруть участь в нашій акції, а тихенько перераховують кошти родині хворого хлопчика», – розповідає Руслана Ігнатишин.  

«Випадок у Павлика – складний. Але це якраз той варіант, коли кошти реально можуть принести результат і дитина буде здоровою. Наше завдання – допомогти батькам зібрати необхідну суму і встигнути це зробити вчасно, оскільки ін’єкцію хлопчикові потрібно зробити до дворічного віку», – додає пані Руслана.  

Взяти участь в аукціону можуть усі охочі. Триватиме аукціон до 12 липня. Результати планують оголосити вже 18 липня.

Усі деталі за посиланням.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 червня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів