Кубок ІІ Закарпатського турніру з довгих нардів «Аль-Ідрісі» залишається в Ужгороді ФОТО

Кубок ІІ Закарпатського турніру з довгих нардів «Аль-Ідрісі» залишається в Ужгороді ФОТО
Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє Федерація нард Закарпаття, яка вже вдруге ініціює проведення турніру в Ужгороді. За словами президента федерації Арсена Мелкумяна, турнір викликав інтерес серед гравців, а за підсумками заходу можна констатувати, що рівень гри гравців росте.

 

Грошові винагороди розподілили наступним чином: ІІІ місце — 5 тис. грн., ІІ місце — 7 тис. грн, І місце — 10 тис. грн.

Загалом в турнірі взяли участь 40 гравців, представників з Ужгорода, Чопа, Берегова, Мукачева, Хуста та Воловця. Гравці з м. Рівне вивели турнів на всеукраїнський рівень, а одна гравчиня зі Словаччини нагородила турнір міжнародним статусом. Також у цьогорічному турнірі взяли участь три жінки.

У підсумку відбіркових кіл швейцарки були визначені 16 кращих гравців турніру, які опісля за олімпійською системою змагалися за першість. І хоча у цьогорічному турнірі взяли участь і попередні переможці турнірів проведених в Ужгороді, результати виявилися непрогнозованими.

Таким чином турнір своїх цьогорічних переможців. ІІІ місце посів Сурен Мелкумян (Ужгород), ІІ місце - Роман Горенко (Чоп), І місце виборов Василь Першин з Ужгорода.

Захід відбувся завдяки Федерації нард Закарпаття та безпосередній ініціативі президента федерації Арсена Мелкумяна, покер-клубу Вайпер та готельно-ресторанному комплексу Кілікія.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів