Програму посилення соціального захисту громадян міста підтримали депутати Ужгородської міськради

Програму посилення соціального захисту громадян міста підтримали депутати Ужгородської міськради
У 2021-2023 роках в Ужгороді діятиме і Програма посилення соціального захисту громадян міста «Добра справа». Відповідний проєкт рішення підтримали сьогодні більшість депутатів. Ресурсне забезпечення програми – близько 6 млн грн, зокрема понад 1,2 млн грн на цей рік.

 

Метою програми є надання матеріальної допомоги ужгородцям, які опинилися в скрутному становищі, та інших виплат громадянам, які потребують соціальної підтримки.

Матеріальну допомогу надаватимуть:

  • малозабезпеченим, непрацездатним громадянам, багатодітним та неповним сім’ям, громадянам похилого віку, ветеранам війни та праці, людям з інвалідністю, особам, які постраждали від пожежі, стихійного лиха чи підтоплень, громадянам, які потребують лікування та/або соціальної підтримки;
  • важкохворим ужгородцям на лікування, протезування, придбання імплантатів, проведення оперативних втручань;
  • особам, які брали безпосередню участь в АТО/ООС у поточному році;
  • сім’ям загиблих (померлих) осіб, які брали безпосередню участь в АТО/ООС)/ветеранам АТО/ООС;
  • особам, яким виповнилося 100 років;
  • особам, які здійснили поховання безробітного мешканця м. Ужгород власним коштом (крім осіб, які мають право на отримання допомоги на поховання від органів Пенсійного фонду України, органів служби зайнятості);
  • законним представникам дітей до 18 років та дітям до 23 років – із числа осіб, що отримали статус сім’ї загиблого учасника АТО/ООС, які навчаються на денній формі навчання, зареєстровані в Ужгороді.

 

01 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів