"Ужгород" розпочне сезон домашнім поєдинком проти "Прикарпаття"

"Ужгород" розпочне сезон домашнім поєдинком проти "Прикарпаття"
У столичному Будинку футболу відбулось жеребкування календаря сезону 2021/22 у Першій та Другій лігах.

 

Зважаючи на невизначене положення деяких клубів, а також зумовлені цим моменти з обміном командами між лігами, процедуру переносили, проте провели саме зараз — 6 липня. Календар визначали за обраної схеми 16+16+16, тобто по 16 учасників у Першій та кожній із груп Другої ліги, — повідомляє сайт ПФЛ.

Професіональна футбольна ліга зібрала та опрацювала побажання клубів щодо розведення в календарі представників одних міст і клубів чи тих, які прийматимуть суперників на спільних стадіонах. Зважаючи на це, було розведено в Першій лізі ФК “Ужгород” та ФК “Минай”, в “Гірник-Спорт” (Горішні Плавні) та “Кремінь” (Кременчук), “ВПК-Агро” (Вишневе) та “Дніпро-1”, “Металіст” (Харків) і “Металіст 1925” (Харків), “Альянс” (Липова Долина) та ФК “Суми”, “Волинь” (Луцьк) і “Верес” (Рівне), в Групі “А” Другої ліги — “Дніпро” (Черкаси) та “ЛНЗ” (Черкаси), в Групі “Б” Другої ліги — “Яруд” (Маріуполь) і ФК “Маріуполь”, “Металург” (Запоріжжя) і “Зоря” (Луганськ), “Кремінь” (Кременчук) і “Гірник-Спорт”, ФК “Суми” та “Альянс”.

“Ужгород” розпочне сезон у Першій лізі 25 липня домашнім поєдинком з івано-франківським “Прикарпаттям”. Далі 31 липня зіграє на виїзді проти харківського “Металіста”. А 8 серпня закарпатська команда прийматиме на стадіоні “Авангард” “Оболонь”. У 4-му турі 14 серпня “Ужгород” матиме виїзний матч проти луцької “Волині”. У 15-му турі 23 жовтня “Ужгород” зіграє з “Минаєм”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів