Чемпіонат Ужгорода з футболу серед ветеранів стартував напередодні на стадіоні «Автомобіліст»

Чемпіонат Ужгорода з футболу серед ветеранів стартував напередодні на стадіоні «Автомобіліст»
Перед початком турніру спортсменів та вболівальників привітали міський голова Ужгорода Богдан Андріїв та голова Закарпатської асоціації футболу Іван Дуран, побажали хорошої гри, позитивних емоцій.

 

У складах команд – в минулому гравці професійних команд «Закарпаття» та «Говерла»: В’ячеслав Пінковський, Василь Стецо, Володимир Васютик, Іван Білак, Олег Яворів, Володимир Браїла, Валентин Слюсар, Олександр Грабар, Артур Апіян, Мирослав Баб’як, Мирослав Бундаш.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Своїм прикладом ветерани закарпатського футболу показують, що вони ще повні сил, що молоді є чому у них вчитися. Перший матч І кола чемпіонату Ужгорода з футболу серед ветеранів (40+) зіграли між собою команди «Автомобіліст» та «Радванка». Гра завершилася з результатом 2:0 на користь «Автомобіліста».

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та трава

Крім цих двох команд, участь у чемпіонаті ветеранів (40+) братиме і команда «Медея». Три команди боротимуться за чемпіонство та призові місця, зігравши між собою матчі у 4 кола. «Ветеранського» чемпіона Ужгорода з футболу визначать у жовтні.

Ужгородська міська рада

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

08 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів