Чоловіка знайшли непритомним: на Закарпатті затримали підозрюваного у побитті свого друга

Чоловіка знайшли непритомним: на Закарпатті затримали підозрюваного у побитті свого друга
42-річного жителя Тячівського району підозрюють в побитті свого друга. За фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження, — повідомила Суспільному речниця Нацполіції Закарпаття Ганна Дан.

 

За її словами, 24 липня зранку до поліції звернувся чоловік та повідомив, що знайшов свого 52-річного брата непритомним на вулиці села Тячівка.

"Працівники поліції встановили, що під час застілля між 52-річним та 42-річним гостями виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок цього молодший наніс старшому кілька ударів, від яких той знепритомнів", — розповіла речниця.

Побитого непритомного чоловіка доставили до Тячівської лікарні, де медики виявили у нього численні травми черепа та забій головного мозку. За словами Ганни Дан, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп'яніння. Чоловіка затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 ККУ. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Наразі у справі триває досудове слідство.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 липня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів