"Психологічний стан у команді порушений", — тренер ФК "Ужгород" про третю поразку поспіль

"Психологічний стан у команді порушений", — тренер ФК "Ужгород" про третю поразку поспіль
Головний тренер “Ужгорода” Михайло Іваниця прокоментував третю поспіль поразку у Першій лізі: 9 серпня закарпатська команда вдома на стадіоні “Авангард” у матчі проти київської “Оболоні” поступилась з рахунком 0:2.

 

“Як такої гри не було. Всі ж бачили. Хлопці десь не виконали установку", — передає слова наставника сайт "Ужгорода". "Виходимо з тих реалій, з того складу, який в нас є. Звичайно, хотілося би більше закарпатців. Але при всій повазі до закарпатських вболівальників, нема в нас гравців на рівні Першої ліги. Що би ми не робили. У нас розвинений юнацький футбол, на певному рівні проводиться аматорський чемпіонат області. Але важко знайти когось. Я не сиджу вдома: їжджу й переглядаю гравців. Я дуже люблю Закарпаття, хочеться, щоб більше місцевих грали. Але так виходить, що хлопці, яких ми запросили в команду з інших регіонів України, на полі убиваються. Можливо, десь їм майстерності не вистачає, але б’ються. А наші хлопці…Я буду робити висновки, поки я тут. З кимось ми розпрощаємось. Я не хочу псувати свій футбольний авторитет, який я заробив за 30 років тут”, — розповів Михайло Іваниця.

“Можна помилятися, але без самовіддачі на поле виходити не можна. Десь психологічний стан у команді порушений. Після 0:6 від “Прикарпаття” важко вивезти гравців з того стану. Але вважаю, що ми у Харкові проти “Металіста” непогано зіграли: боролися, билися, мали моменти. Нема стабільності, тому що відсутні досвідчені виконавці у кожній з ліній, які б керували на полі, а не мовчали”, — зазначив тренер.

“У нас є втрати в атакувальній лінії: Сергій Машталір травмований, Олег Вишневський перейшов у “Минай”. Всі команди Першої ліги зараз добре укомплектовані, вони грають у цьому чемпіонаті 5-7 років. Я не обвинувачую своїх футболістів, можливо, десь є помилки у тренувальній роботі. Будемо працювати”, — підсумував наставник “Ужгорода”.

Що відомо:

  • "Ужгород" — дебютант Першої ліги. Закарпатська команда за підсумками минулого сезону у Другій лізі підвищилася у класі.
  • Після стартових 3-х турів "Ужгород" тричі поступився ("Прикарпаттю" з рахунком 0:6, "Металісту" 3:1 та "Оболоні" 0:2).

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів