"Прикро на останніх хвилинах втрачати перемогу", — тренер ФК "Ужгород" про матч з "Волинню"

"Прикро на останніх хвилинах втрачати перемогу", — тренер ФК "Ужгород" про матч з "Волинню"
Головний тренер футбольного клубу “Ужгород” Михайло Іваниця прокоментував виїзний поєдинок 4-го туру проти “Волині”. Команди поділили очки — 1:1.

 

“Десь такої красивої гри не вийшло, як би ми, журналісти й уболівальники хотіли б бачити. Було дуже багато боротьби. Не можна дорікнути хлопців у відданості: боролися, старалися. Щось вдалося, щось не вдалося. Звичайно, прикро у таких матчах на останніх хвилинах втрачати перемогу, граючи внічию”, — зазначив наставник закарпатської команди.

“Ми невдало розпочали чемпіонат. Провалили перші три матчі. На це були свої причини. Я ніколи гравців не обвинувачую. Десь, як тренера моя помилка. Тим не менше, будемо старатися у наступних матчах виступити якомога краще”, — розповів Михайло Іваниця.

“Наше завдання у цьому сезоні — виступити якомога краще. Команда вийшла з Другої ліги. Укомплектувалися ми не повністю. Наша команда не має таких фінансових ресурсів, що ми можемо купити бразильців чи аргентинців. Ми знаємо, хто це може зробити. Тим не менше, ставка у нас зроблена на місцевих виконавців. Чемпіонат області у нас проводиться на належному рівні, але не так, як років 30-40 тому. Тим паче, зараз багато хлопців їдуть за кордон. Обирають для себе трохи легшу, кращу дорогу”.

ФК "Ужгород"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

14 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів