Михайло Іваниця пішов з посади тренера "Ужгорода". Хто тренуватиме команду?

Михайло Іваниця пішов з посади тренера "Ужгорода". Хто тренуватиме команду?
Михайло Іваниця подав у відставку з посади головного тренера ФК "Ужгород". Про це повідомляє сайт закарпатської команди. 22 серпня у матчі 5-го туру Першої ліги "Ужгород" програв вдома "ВПК-Агро" 1:3. Команда йде на останньому місці у таблиці з одним заліковим пунктом.

 

Після поєдинку Михайло Іваниця повідомив про відставку. "Причина всім відома — немає результату. Я нікого не обвинувачую. Десь були помилки при комплектуванні команди. Селекційна робота була проведена на дуже низькому рівні. Це є і моя помилка. Я хочу вибачитися перед вболівальниками Ужгорода, всього Закарпаття. Не хочу виправдовуватися. За цей короткий період роботи я не зміг зробити боєздатний колектив. Я знав, що буде важко, знав, на що йду. Тим не менше, я з себе відповідальності не знімаю. Хочу подякувати всім, хто вболівав за нашу команду. І тим, хто критикував”, — повідомив тренер.

“Щодо самого матчу з “ВПК-Агро”, то деякі наші гравці випали з гри. Я думав, що буде значно краща самовіддача. Можна програти, але так безвільно програти, так бездарно виходити на футбольне поле не можна. Треба битися інколи за герб, за емблему клубу, за тих людей, які приходять на стадіон”, — розповів Михайло Іваниця.

На сайті ФК "Ужгород" повідомили, що відставку Михайла Іваниці прийняли. Виконувачем обов'язків призначили Богдана Блавацького, який був у тренерському штабі.

Суспільне Закарпаття

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 серпня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів